Er det tvillinger, trillinger eller flere på vei?

       Foto: Lisa Rostoen, Fotografix Studios

                       Foto: Lisa Rostoen, Fotografix Studios

Dobbelt og trippelt velkommen til oss!  

Ta en titt på vår brosjyre for inspirasjon og informasjon

 

Siden 1984 har vi jobbet for flerlingforeldre i Norge, med å sørge for helse(fremmende) informasjon, i tillegg til at vi har kjempet hardt for at flerlingforeldre skal ha de permisjonsrettighetene vi har i dag.  Vi holder oss faglig oppdatert på temaet flerlinger, vi utgir litteratur, veileder foreldre, besteforeldre og fagpersoner, jobber for å sikre/utbedre permisjonsrettighetene ytterligere, sørger for vedlegg til fars/partners søknad for ekstra omsorgspermisjon og er her for dere akkurat i den situasjonen dere er i og der dere trenger oss.  

Hos oss kan dere kjøpe ulik  faglitteratur om flerlinger, få gratis veiledning, delta på kurs, bli kjent med andre i samme situasjon, benytte våre rabatter i ulike butikker/steder og ikke minst støtte vårt viktige arbeid med å jobbe for gode rettigheter for foreldre til flerlinger

Nå som du vet at det er mer enn 1 baby på vei, lurer du kanskje på hva et svangerskap med to (eller flere) innebærer, dette kan du lese litt om HER.

Medlemmer har også tilgang på flere relevante artikler på vårt Medlemsnett ved å logge seg inn. Vi tilbyr tvillingforberedende fødselskurs, til medlemspris for våre medlemmer, kurset finner sted over to kvelder. Den ene kvelden vil en erfaren jordmor ta dere gjennom siste del av svangerskapet og gangen i en tvillingfødsel. Den andre kvelden vil dere få masse informasjon om foreldrepermisjon og tips til hvordan dere best kan benytte tvillingukene samt masse annen praktisk informasjon og tips til den første tiden med tvillinger. Sjekk vår kurs kalender for å finne neste tvillingforberedende fødselskurs.

 

Meld deg inn - og få umiddelbart tilgang til rabatterte kurs, gratis veiledning, rabattavtaler og mye, mye mer! 

 

Som medlem støtter du vårt viktige arbeid for flerlingfamilier:
 • Vi arbeider politisk med saker som berører flerlingfamilier (f.eks. permisjonsrettigheter og hjelp til trillingfamilier og enslige foreldre).
 • Vi holder oss faglig oppdaterte på det internasjonale arbeidet på flerlinger.
 • Vi bistår familer ved å tilby kurs i ulike stadier gjennom oppveksten, tvillingforberedende kurs, (før fødsel), tvillinglitteratur og informasjonmateriell.
 • Vi tilbyr støttebrev til partner for utvidet omsorgspermisjon i forbindelse med fødsel.
 • Vi er en faglig og sosial møteplass. Kommende arrangementer.
 • Vi tilbyr kurs til fagpersoner innen helse, skole og barnehager om tvillinger/trillinger, ta kontakt på for mer info og avtale: post@tvilling.no.
 • Vi bistår medlemmer ved å tilby  veiledning for medlemmene og avholde kurs i tvillingspesifikke utfordringer gjennom oppveksten.

Våre kurs er i hovedsak digitale, slik at du kan delta uansett hvor i Norge du bor.

Her ser du ulike kurs og temaer vi tilbyr: 

 • Tvillingforberedende fødselskurs. For de som venter flerlinger.
 • Foreldremestring for tvillingforeldre - gode tips for å overleve hverdagen.  
 • Sunn identitet, sammen eller hver for seg i skole og barnehage
 • Ulike temakvelder og temakurs 

Noen kurs arrangeres regelmessig, mens andre settes opp basert på etterspørsel.
Meld din interesse ved å sende oss en e-post med navn, telefonnummer og hvilket kurs du ønsker å vite mer om/delta på til 
 post@tvilling.no ! 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere og dele av vår kunnskap og kompetanse! 

  

Ønsker du en app hvor du kan følge med på tvillingsvangerskapet?

 
Vi har inngått samarbeid med NorsCare slik at du som benytter appen Nørs  finner relevant informasjon om tvillingsvangerskap.